برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.

نورپردازی سالن سینما، تئاتر و کنسرت

نورپردازی سالن سینما، سالن آمفی تئاتر و کنسرت

نورپردازی همواره در هر فضایی یکی از اصلی ترین عناصر و المان هایی است که می تواند در جذابیت و زیبایی محیط تاثیر گذار باشد. در هر محیطی نورپردازی با روشنایی های مخصوص و مطابق با کاربری فضا انجام می شود به طور مثال در پله های ورودی سینما از چراغ های زیرپله ای یا چراغ های دفنی استفاده می شود که بتواند راهنمای ورود افراد به سالن و نشستن روی صندلی ها باشد و یا در نورپردازی دیوارهای سالن سینما یا کنسرت از چراغ های دیواری دکوراتیو استفاده می شود. باید توجه داشته باشید که نورپردازی در سالن سینما، سالن کنسرت و آمفی تئاتر هرکدوم با اصول جداگانه ای انجام می شود و نیاز است با کمک کارشناس روشنایی ها انتخاب شوند. در ادامه به بررسی نورپردازی هرکدام از این فضاها به صورت جداگانه می پردازیم :

نورپردازی پله سینما

 نورپردازی سالن سینما

در نورپردازی سالن سینما می توان ترکیبی از نورپردازی در سطوح مختلف را مشاهده کرد به طور مثال استفاده از ال ای دی های دیواری در اشکال مختلف و یا چراغ های خطی می توانند فضای مدرنی را در سالن های سینما ایجاد نمایند. چراغ های سقفی نیز می توانند در این فضاها به کار روند که در واقع تامین کننده روشنایی عمومی سالن هستند. پس باید توجه کرد که در یک سالن از سطوح مختلف نورپردازی استفاده می شود. مثلا نورپردازی نقطه ای و خاص معمولا شامل استفاده از پروژکتورها و نورهای لیزری است که در سالن های کنسرت یا آمفی تئاترها به کار می رود.

نورپردازی سالن سینما

ایجاد روشنایی محیطی یکی از اصلی ترین بخش ها در نورپردازی سالن سینما است که باید با سطح نور کم تنظیم شود. در واقع این مساله کمک می کند در چشم افراد بعد از خیره شدن به صفحه نورانی نمایش، آزاری ایجاد نشود. اگر روی سقف سالن سینما بخش کاذب یا برجسته ای برای قرار گیری چراغ ها وجود داشته باشد کمک می کند تا نورهای اضافی در این قسمت قرار گیرند. نور سقفی یک سالن سینما اگر دیمر یا تایمر داشته باشد می تواند پس از شروع یا پایان فیلم تنظیم شده و در هر حالت نور مناسب را ایجاد نماید.

نورپردازی سالن آمفی تئاتر و همایش

سالن آمفی تئاتر یا سالن همایش باید در هر قسمت دارای نوع نورپردازی متفاوتی باشد. یکی از مهم ترین بخش ها نورپردازی عمومی سالن است که باید به درستی انجام شود. مثلا در اکثر سالن ها باید فضای اطراف صندلی ها به گونه ای روشن باشد که افراد هنگام ورود، نشستن و خروج دچار مشکل نشوند. نور کلی سالن معمولا به صورت سقفی تامین می شود و از چراغ های ال ای دی در مدل های مختلف به این منظور استفاده می شود.

نورپردازی سالن همایش و آمفی تئاتر باید به گونه ای باشد که اگر نیاز بود بتوان سطح نور را کم و زیاد کرد به همین دلیل استفاده از یک سیستم مرکزی جهت دیمیبل کردن روشنایی ها از اهمیت بالایی برخوردار است. نکته دیگری که می توان مورد توجه قرار داد این است که نورپردازی سالن همایش یا آمفی تئاتر باید به صورتی انجام شود که با خاموش کردن چراغ ها، همچنان روشنایی اطراف سن و پله ها تامین شود تا مسیر رفت و آمد افراد تحت تاثیر قرار نگیرد.

نورپردازی اتاق کنفرانس

در نورپردازی عمومی سالن همایش یا آمفی تئاتر باید چند نکته را نیز مورد توجه قرار داد. نور مستقیم در سالن وجود نداشته باشد، به این معنی که در واقع چراغ هایی که جهت نورپردازی استفاده می شوند به گونه ای باشند که زاویه نوردهی آنها سبب آزار در چشم افراد نشود. در انتخاب نور مناسب برای سالن های آمفی تئاتر و سالن همایش باید به این نکته توجه کرد که روشنایی های انتخاب شده ضمن پخش نور یکنواخت و کاربری مناسب بتوانند در زیبایی فضا نیز تاثیر گذار باشند پس در انتخاب آنها باید دقت کرد.

نورپردازی سالن آمفی تئاتر

نورپردازی سالن کنسرت

نورپردازی سالن کنسرت به همان اندازه ای سیستم صوتی اهمیت دارد باید مورد توجه قرار گیرد. البته این نورپردازی به دو بخش مجزا تقسیم می شود یک نورپردازی عمومی سالن کنسرت و دو نورپردازی اختصاصی سن یا استیج که هرکدام با تکنیک ها و روش های خاصی با استفاده از وسایل منحصر به فرد انجام می شود. تامین روشنایی عمومی سالن کنسرت معمولا با چراغ های ال ای دی در انواع مختلف انجام می شود که معمولا نقش اساسی را قبل از شروع برنامه و بعد از پایان آن دارند و تامین کننده نور اصلی سالن می باشند.

نورپردازی سالن کنسرت

در سالن کنسرت نیز همانند سالن همایش و سالن سینما نورپردازی در بخش های مختلف با المان های مختلف انجام می شود به طور مثال در مسیرهای عبور و مرور افراد از چراغ های دانلایت استفاده می شود که روی سقف نصب می شوند و نور را به صورت متمرکز به پایین انتشار داده و راه پله ها و مسیر های رفت و آمد در کنار صندلی ها را مشخص می کنند.

برای نورپردازی اصلی سقف سالن کنسرت از پروژکتورهای قوی استفاده می شود که می توانند یا ال ای دی بوده و یا تنگستنی که در بالاترین بخش سالن نصب می شوند و تامین کننده نور عمومی فضا می باشند. برای نورپردازی دیوارهای سالن کنسرت از چراغ های دیواری یا چراغ های خطی استفاده می شود که هم نور خوبی را در سالن منتشر سازند و هم زیبایی بخش محیط نیز باشند.

نورپردازی سالن تئاتر و کنسرت

نورپردازی با چراغ های ال ای دی

با توجه به اینکه برای هر بخش از سالن کنسرت، تئاتر یا همایش نیاز به نور و روشنایی خاصی هست باید انتخاب چراغ ها به درستی انجام شود. در این مورد علاوه بر کارایی چراغ ها توجه به مقرون به صرفه بودن و طول عمر آنها نیز از لحاظ اقتصادی حائز اهمیت است. در یک قاعده کلی چراغ های LED گزینه های مناسبی برای نورپردازی فضاهای مختلف و سالن ها می باشند زیرا هم عملکرد مناسبی دارند و هم بهترین بازگشت سرمایه را ارائه می دهند.

روشنایی های ال ای دی از انرژی کمتری برای ایجاد خروجی با لومن های بالاتر استفاده می کنند به همین دلیل از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه هستند. یکی دیگر از ویژگی هایی که می تواند امکان کاربرد گسترده ی چراغ های ال ای دی را فراهم می کند تنوع رنگ نور در آنها  است که طیف نورهای سرد تا گرم را در بر می گیرد. از سوی دیگر کیفیت نوری که یک چراغ یا لامپ ال ای دی تولید می کند بسیار بالاست و نور را به صورت یکنواخت بدون سو سو زدن منتشر می کند.

انواع چراغ ال ای دی 

انواع روشنایی LED را می توان در انواع چراغ ها اعم از پروژکتورها، دانلایت ها، چراغ های سقفی، پنل ها، چراغ های خطی و غیره یافت.

شما می توانید برای خرید انواع تجهیزات نورپردازی سالن سینما، تئاتر، سالن همایش، کنفرانس و آمفی تئاتر با کارشناسان لایت هوم تماس بگیرید و با مشاهده و مقایسه محصولات کالای مورد نظرتان را انتخاب کنید.

ادامه مطلب
سوالات متداول

فروش ویژه

تلفن تماس

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به حساب کاربری