برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.
فیلتر محصولات
برند
more... less
شاخه‌ها
more... less
کشور سازنده
more... less
نوع محصول
more... less
جنس بدنه
more... less
گارانتی
more... less
آمپر
more... less
تعداد پل
more... less
مدل
more... less
براساس قیمت
0تومان 73139000تومان

کلید اتوماتیک

موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,478,000 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 16 آمپر سه پل PF3N-PF3-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 16 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,478,000 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 25 آمپر سه پل PF3N-PF3-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 25 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,478,000 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 40 آمپر سه پل PF3N-PF3-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 40 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,478,000 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 63 آمپر سه پل PF3N-PF3-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 63 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,478,000 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 80 آمپر سه پل PF3N-PF3-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 80 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,478,000 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 100 آمپر سه پل PF3N-PF3-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 100 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,536,800 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 125 آمپر سه پل PF3N-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 125 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage -...
موجود
کشور سازنده :
ایران
برند :
پارس فانال
نوع محصول :
کلید اتوماتیک
2,536,800 تومان
کلید اتوماتیک پارس فانال مدل کامپکت قابل تنظیم 160 آمپر سه پل PF3N-160 - سه پل - جریان بدنه 160 آمپر - جریان نامی 160 آمپر - قطع جریان آنی تا 50KA - قابلیت نصب بصورت عمودی و افقی - قابلیت نصب رله شنت و Under Voltage -...

کلید اتوماتیک کمپکت و هوایی MCCB (فیکس و قابل تنظیم)

کلید اتوماتیک یکی از انواع کلیدهای محافظتی در سیم کشی ها می باشد. در واقع وظیفه تمامی این کلیدها حفاظت از مدار در برابر اتصال کوتاه و یا اضافه بار در سیستم های روشنایی، برقی و صنعتی می باشد. به صورت ساده این کلیدها در صورت برگشت جریان و یا افت بیش از حد ولتاژ و یا کشیده شدن جریان اضافه توسط مصرف کننده به سرعت جریان برق را قطع کرده. مدار از آسیب جدی محافظت می نمایند. کلید اتوماتیک را با نام کلید کمپکت نیز می شناسند که با نام اختصاری MCCB که مخفف عبارت Molded Case Circuit Breaker می باشد نشان داده می شود.

انواع کلید اتوماتیک کمپکت و هوایی

شاید برایتان این سوال پیش آمده باشد که تفاوت کلید اتوماتیک با کلیدهای غیر اتوماتیک همانند کنتاکتور و یا فیوز مینیاتوری چیست ؟ کلیدهای اتوماتیک دارای رله هایی هستند که هرکدام وظیفه خاصی دارند. مثلا رله های هوشمند در کلیدهای اتوماتیک هوایی ولی کلیدهای غیر اتوماتیک فاقد این رله های هوشمند هستند. و فقط برای قطع و وصل مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا کنتاکتور یک کلید غیر اتوماتیک است. کلید مینیاتوری یا همان فیوزهای برق خانگی نیز در دسته کلیدهای غیر اتوماتیک هستند.

یکی دیگر از تفاوت های کلید اتوماتیک و کلید مینیاتوری اساس طراحی آنها در قطع سیستم های برقی است. به این صورت که کلید کمپکت یا کلید اتوماتیک در زمان بروز خطر تمامی هر سه فاز برق را قطع می کند. در حالی که در فیوزهای مینیاتوری این عمل دیده نمی شود و فیوزها تنها می توانند جریان یک فاز را قطع کنند.

تفاوت دیگر در این است که کلیدهای مینیاتوری برای آمپرهای بالا طراحی نشده اند و هدفشان شناسایی اضافه جریان است. ممکن است در مقابل اتصال کوتاه سرعت عمل لازم را نداشته باشند. به همین دلیل بیشتر کاربرد این فیوزها در تجهیزات و سیم کشی های خانگی است. اما در صورت استفاده از کلیدهای اتوماتیک هم در زمان اتصال کوتاه و هم اضافه بار جریان های خطر آفرین، به خوبی عمل کرده و از سیستم حفاظت می کند.

تفاوت کلید مینیاتوری و کلید اتوماتیک

کلیدهای اتومات دارای چه مدل هایی هستند ؟

کلید اتوماتیک در دو مدل کمپکت و هوایی ساخته می شوند که معمولا با نام مدل کمپکت نیز به صورت کلی معرفی می شوند. در واقع کلیدهای خودکار بر اساس کاربرد و طراحی به صورت کلی به دو دسته کلیدهای فشار ضعیف و فشار قوی تقسیم می شوند. کلیدهای فشار ضعیف در جریان های پایین برای قطع و وصل مدار مورد استفاده قرار می گیرند و کلیدهای قدرت یا فشار قوی در ولتاژهای بالا استفاده می شوند.

حال می خواهیم به بررسی این دو مدل به صورت جداگانه بپردازیم :

کلید اتوماتیک کامپکت یا MCCB

این کلید یکی از اصلی ترین نیازهای شبکه های برق می باشد. که می تواند در صورت بروز جریانی بالاتر از ظرفیت مدار و یا همچنین در صورت ایجاد اتصال کوتاه، تمامی جریان برق را قطع کرده و از بروز حادثه جلوگیری نماید. یکی از ویژگی های اصلی این کلیدها حساسیت بالای آنها می باشد که سبب می شود کلید اتوماتیک در صورت وجود جریان های هجومی واکنشی سریع از خود نشان دهد.

کلید اتوماتیک کمپکت بدنه ای از جنس پلاستیک تزریق شده دارد و ابعاد کوچک آن این امکان را می دهد که در تابلوهای برق صنعتی فضای کمی را اشغال کند. از لحاظ قدرت قطع نسبت به فیوزهای مینیاتوری قدرت قطع بیشتری دارد و در رنج های وسیعی از جریان های استاندارد شده طراحی و تولید می شود. رنج جریان در این کلیدها از 20 الی 1600 آمپر است. انواع کلید اتوماتیک توسط شرکت های خارجی و ایرانی مختلفی ساخته می شود که شما می تواند در زمان خرید بسته به محل مورد نظرتان کلید محافظتی مناسب را انتخاب نمایید.

کلید های اتوماتیک کمپکت در دو نوع فیکس و قابل تنظیم ساخته می شوند. در کلید اتوماتیک فیکس، رنج جریان غیر قابل تنظیم است ولی در کلیدهای اتوماتیک قابل تنظیم شما می توانید رنج جریان را از 0.6 تا 1 برابر جریان بار کامل تنظیم نمایید.

کلید اتوماتیک هوایی و کامپکت

کلید اتوماتیک هوایی یا ACB

این مدل از کلید اتومات از انواع فشار ضعیف هستند که در آمپرهای بالا استفاده می شوند. این کلیدها دارای رنج جریانی 630 تا 6300 آمپر می باشند. از این کلیدها عمدتا در ورودی تابلوها استفاده می شود و می تواند پدیده تقدم قطع در خروجی ها نسبت به ورودی ها را ایجاد نماید. یعنی در صورتی که خطایی در جریان برق ایجاد شود ابتدا کلید خروجی قطع شده و در صورت تداوم خطا روی مدار و عمل نکردن آن، کلید ورودی با تاخیر جریان کل تابلو را قطع می کند.

در کلید اتوماتیک هوایی جهت خاموش کردن جرقه های ناشی از قطع جریان یک محفظه جرقه گیری بزرگ نصب شده است که جنس آن از سیلیس یا آزبست می باشد که به صورت لایه ای ساخته شده اند و کمک می کند جرقه های بزرگ به جرقه های کوچک تبدیل شوند.

معرفی پارامترهای مربوط به کلیدهای MCCB

در تعریف انواع کلید اتومات و در زمان آشنایی با مشخصات فنی مختلف این محصولات نیاز است که با اطلاعات فنی در رابطه با این کلیدها آشنا باشید. تا بتوانید به درستی کلید حفاظتی مخصوص و مورد نیاز دستگاه یا فضای مورد نظرتان را انتخاب کنید. این مشخصه ها شامل اعدادی هستند که هرکدام متناسب با شرایط کاری کلید اتومات تعریف شده اند.

  • In جریان نامی کلید است که مشخص می کند کلید در شرایطی از پیش تعیین شده تحت آن جریان کار می کند.
  • Ir جریان تنظیمی کلید که همان اضافه بار قابل تنظیم می باشد – آستانه حفاظت بلندمدت در برابر اضافه بار
  • Im جریان اتصال کوتاه که این جریان در رنجی بین 5 تا 10 برابر جریان نامی کلید انتخاب می شود.
  • Icm قدرت نهایی کلید اتوماتیک در وصل جریان اتصال کوتاه می باشد.
  • Icu قدرت قطع نهایی در کلید اتوماتیک کامپکت است که نشان می دهد کلید تا حداکثر چه میزان از جریان اتصال کوتاه را بدون آسیب قطع می کند.
  • Uc ولتاژ نامی در کلید کمپکت می باشد در واقع نشان دهنده ولتاژ فاز به فاز سیستم است.
  • Ui حداکثر ولتاژی که می تواند در سیستم ایجاد گردد و کلید کمپکت قادر به تحمل آن است.

چه تجهیزاتی را می توانید روی کلیدهای MCCB کمپکت نصب و استفاده نمایید ؟

کلیدهای اتوماتیک کمپکت در اکثر تابلوهای برق بخصوص در قسمت ورودی مدار استفاده می شوند. این کلیدها به محض قطع شدن در اثر اضافه بار یا اتصال کوتاه در رنج مجاز و یا هر عامل خطای دیگر، می توانند بلافاصله جهت استفاده مجدد راه اندازی شوند. فقط به شرطی که جریان اتصال کوتاه در محدوده ی قابل تحمل کلید باشد. در کلیدهای اتوماتیک دو جریان حائز اهمیت می باشند. روی کلیدهای اتوماتیک کامپکت می توانید تجهیزات جانبی مختلفی را نصب نمایید که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

اجزای کلید اتوماتیک

کنتاکت های کمکی

کنتاکت های کمکی جهت استفاده در مدار فرمان بکار می روند و اینکه همزمان با قطع و وصل کلید را نشان می دهند.

کنتاکت خطا

این کنتاکت زمانی که در اثر وقوع خطا، کلید به حالت تریپ برود فعال می گردد و با استفاده از آلارم یا سیگنال اپراتور مطلع می گردد.

رله شنت

نحوه ی عملکرد این رله به این صورت است که در صورتی که ولتاژ تغذیه آن 70 تا 220 ولتاژ نامی اعمال شود، رله عمل می کند و کلید را قطع می نماید.

رله افت ولتاژ

نحوه ی عملکرد این رله به این صورت است که درصورتی که ولتاژ این بوبین از 70 درصد ولتاژ نامی کمتر شود، رله عمل می نماید و کلید قطع می گردد. رله ی افت ولتاژ در دو مدل UVR و UVRD ساخته می شوند. تفاوت این دو رله در زمان قطع آنها می باشد. در مدل UVR بمحض افت ولتاژ از حد مجاز، رله عمل می نماید و کلید قطع می شود ولی در مدل UVRD همین عمل با یک تاخیر انجام می شود.

موتور

به منظور اتومات کردن قطع و وصل کلید اتوماتیک بکار می رود.

شمش های ورود و خروج

از این شمش ها جهت اتصال کلید با باسبار و یا اتصال راحت تر و ایمن تر سر کابل های ورودی به کلید به کار می رود.

دسته گردان بلند و دسته گردان کوتاه

جهت استفاده از کلیدها در تابلوهای کشویی از مکانیزم دسته گردان استفاده می گردد.

پایه ی پلاگین

این تجهیز جهت کشویی کردن کلید بکار می رود.

دیوایدر یا جدا کننده ی فازها

بر روی کلید و ما بین فازها، یک ورقه جداکننده قرار می گیرد و از اتصال دو فاز با یکدیگر جلوگیر می کند.

شما می توانید برای خرید کلید اتوماتیک و یا اطلاع از قیمت کلید اتوماتیک به لایت هوم مراجعه کرده و اطلاعات مورد نیازتان را کسب نمایید.

ادامه مطلب
سوالات متداول

فروش ویژه

تلفن تماس

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به حساب کاربری